kutsu

Suomen Buhundyhdistyksen 30-vuotisjuhlat

Olemme iloisia saadessamme kutsua yhdistyksemme jäsenet koolle viettämään yhteistä juhlapäivää. Ennen kaikkea toivomme saavamme koolle mahdollisimman paljon buhundeja meidän kaikkien iloksi. Tilaisuus on leikkimielinen ja rento.

 

Saapuminen

Vietämme juhlaa koirapuuhamaa Touhu & Temmellyksessä, josta meille on varattuna kaikki puuhamaan alueet. Alueiden vieressä on runsaasti parkkitilaa. Tavataan klo 13 parkkipaikalla, josta ohjaamme juhlijat kootusti alueelle.
Mikäli et pääse saapumaan paikalle heti klo 13:ta, niin ei se mitään. Olet tervetullut paikalle myös myöhemmin, mutta odotathan portilla, että tulemme ohjaamaan sinut oikealle alueelle. Huomaathan myös, että Burheilukisoihin ilmoittautuminen alkaa melko pian tilaisuuden alettua.

Osoite:

Puuhamaa – Touhu, Temmellys ja Tempo alueet

Jyväläntie 25 (kulku Roinilantieltä) Kellokoski 04500

Juhlan kulku

Käymme aluksi alueen säännöt ja toiminnot läpi, jota seuraa yhdistyksen puheenjohtajan lyhyt tervehdys. Ilmoittautuminen Burheilukisoihin alkaa. Burheilukisoissa kukin koira tekee oman suorituksensa vuorollaan yhdellä alueista muiden juhlijoiden viettäessä aikaa toisella alueella koirat kytkettyinä. Kilpailujen jälkeen on vuorossa ruokailu ja koiria voidaan päästää yksitellen tai sopivissa ryhmissä toisille alueille temmeltämään.

Burheilukisat

Kilvoittelun ensisijainen tarkoitus on tarjota koirille mielekästä aktiviteettia ja kisa mittaakin bu-koirien ”perustaitoja”, kuten nopeutta ja ketteryyttä. Luokkia on kaksi; avoin ja kevennetty. Kevennettyyn voivat osallistua pennut (alle 12 kk), veteraanit (yli 10 vuotta) tai koirat, joilla on jokin fyysinen vaiva. Kilpailuun voivat siis huoletta ottaa osaa kaikki koirat.
Leikkimielisestä otteesta huolimatta luvassa on mojovia palkintoja ja kilpailujen ympärille luodaan hieman muutakin toistaiseksi salassa pidettävää ohjelmaa, joten suuren Burheilujuhlan tuntu on taattu!
Kisoihin ilmoittautuminen alkaa paikan päällä arviolta n. 13:15 -13:30 välillä.

Ruokailu

Juhliin kuuluu tietysti myös ruokailu! Keittiönämme toimii nuotiokatos/laavu, joten tätä juhlaa varten sinun ei tarvitse kerrata, että mistä päästä kattausta otetaan ensimmäiset aterimet ja milloin mikäkin kattaus on soveliasta aloittaa. Takaamme, että nälkää juhlissa ei kuitenkaan tarvitse nähdä ja eiköhän suut saada myös makiaksi kahvitarjoilun yhteydessä.

 

Ruokailuun pyydämme ennakkoilmoittautumista ja tietoa mahdollisista allergeeneistä 2.10. mennessä osoitteeseen: anne.pesala@gmail.com

 

Muuta

Huomaathan, että juhlaa vietetään ulkotiloissa ja lokakuun alun sää voi olla hyvinkin vaihtelevaa. Varaa siis riittävästi lämmintä vaatetta mukaan.
Voit tutustua juhlapaikkaan lisää täältä: https://touhu-temmellys.fi/alueet/