Vuoden Viikinki

Kilpailussa palkitaan vuoden aktiivisimmat harrastuskoirat. Pisteisiin lasketaan mukaan viralliset aktiviteetit, joihin koira on vuoden aikana osallistunut (tulos Kennelliiton jalostustietokannassa). Pisteitä saa tuloksesta riippumatta.

Kilpailuun saa osallistua yhdistyksen jäsenen buhund. Koiralla saa olla eri ohjaajia.

Yhdistys laskee pisteet Kennelliiton jalostustietokannasta saatujen tietojen perusteella. Mikäli sinulla on ulkomaisia tuloksia, lähetä tieto yhdistykselle sähköisesti osoitteeseen buhundviesti(at)gmail.com tai postitse tällä kaavakkeella osoitteeseen: Maija Lehtonen, Ojarinne 53, 20810 Turku. Kuoreen merkintä ”Vuoden buhund”. Tuloksien tulee olla perillä 15.1. mennessä. Sijoittuneet saavat kunniakirjan.

Pisteytys:

Hyväksytään kaikki viralliset kokeet/kilpailut, jotka näkyvät Kennelliiton jalostustietokannassa.

Taipumuskoe (esim. paimennus) 5 p.
Esikoe (esim. paimennus, hajuntunnistuskoe) 5 p.
Kahden luokan laji (esim. verijälki) 5 p. / 7 p.
Kolmen luokan laji (esim. nosework) 5p. / 7 p. / 9 p.
Neljän luokan laji (esim. toko, rally-toko) 3 p. / 5 p. / 7 p. / 9 p.
Luonnetesti / MH-testi / Käyttäytymisen jalostustarkastus 2 p.
Viralliset terveystarkastukset, jotka näkyvät Kennelliiton jalostustietokannassa 1 p. / tulos